Wednesday, June 27, 2012

Hey Aku keMbaLi PulaNg!

Assalamualaikum ^.^~
Dear Diary ku syg hehehe..

heeee lame doh ambe dop online,dop update blog,laptop rosak haritu..
Alhamdulillah dapat balik repair laptop free.... hehe

Dah lame tak menaip ni dia jadi blank... bukan blank skit... blank baaaanyak sangat! hahaha

hehe ade satu video sebenarnye nok kongsi same2. nok minx skit komen2 dari org hebat mcm kowg nih! harap sudi la luang mse skit kat video nim hehe ^.^~

video
hehe so guane? nok komen skit hahaha

dlu kecik2 time skolah cite2 aku nak jadi artis babe.. punya la yakin hahaha tapi aku dlu seorang yg pemalu benanye... skrg nttah la hahaha dah besar la katakan....
eh korg kalau pandai main gitar boleh la ajar aku...

please nak sgt improvekan diri ni.. plucking ke bende sume x reti lagi.. goreng2 sesedap cucur adabi boleh la lagi haha XD ..
actually video ni time aku boring gla thap dewa kat blik sengsowg di U sebelum cuti sem.. so agak lame dah la.. nak gak cari blogger yg pandai nyanyi...pandai main gitar... lagi dekat lagi best... leh lepak slalu..

banyak benda lagi nak cite... ohh anyway aku skrg ngah wat Internship Program kat ssuatu tmpt hahaha bahaye.. tmpt tu dirahsiakan... sbb aku takut kantoi on9 time keje hahaha so sbb tu tak sempat nak cite sume.. lain kali plak k... hehe

Salam.. tq bab bace.. hehe nah cokelat sorg satu sedap ni amik la.. haha XD
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cekomen2 ^.^~ kih3!